Új évad modellek: Csillogó Teli Körmök

Azt mondhatom, hogy az csillogó teli körmök modellek felbecsülhetetlen áldás a csillogó stílus kedvelői számára. Szerintem a köröm legszebb állapota az, amikor a legfényesebb. Ezért bármilyen színű és csillámos körömmintával csinos lesz a megjelenésed. De bízd rám, hogy a számodra legkülönlegesebbet válasszam ki. Csak kiválasztod a neked tetszőket, és jelentkezz.

Az csillogó teli körmök modellekhez több ezer vagy akár több százezer különböző körömmodell is lehet. Biztos vagyok benne, hogy sok zűrzavaron keresztül kerültél erre a blogra. Lehet, hogy több száz különböző körömmodellt néztél meg, de nem tetszett. Itt vagyok a segítségedre, és bemutattam a legszebb és legkülönlegesebb modelleket az Ön ízlése szerint.

Egy gyönyörű csillogó körömmodellt magad is felvihetsz otthon. Ehhez elegendő, ha rendelkezel a szükséges felszereléssel, amelyet az elkészített modellben használhatsz. Gyorsan készíthet egyszerű modelleket. Könnyedén alkalmazhat nehéz és mintás modelleket videók megtekintésével. Rövid időn belül jó tapasztalatokat szerezhet.

Gyönyörű csillogó teli körmök modellek

Remélem tetszeni fognak az alábbi csillogó modellek. A férfiak komolyan szeretik az ilyen stílusú körmöket. Ezenkívül van egy valóság, amely mindenhol felhívja a figyelmet. Az alábbi modellek áttekintése után ne felejtse el menteni azokat, amelyek tetszettek.

A fényes körmök színének kiválasztása egy kicsit rajtad múlik. Ebben az esetben nagyon-nagyon fontos, hogy milyen ruhát viselsz és milyen környezetbe kerülsz. Például, ha az éjszakai tervet egy intenzív fekete színű ruhában tervezi, akkor feltétlenül válasszon fekete fényes körmöket. Választhat vörös fényes körmöket piros kombinációjában. A ruháid és a körmeid kombinációja nagyon-nagyon fontos.

Ha több különböző körömmodellt szeretnél megnézni, csak nézd meg a bejegyzéseket a lentebb megosztott címen. Nagyon szép és fényes modelleket fedeztem fel kifejezetten neked. Szerintem ezek nagyon tetszeni fognak.

 1. Mi az a teljes körű csillogó köröm?

  Az akril körmök olyan műkörmök, amelyek a legkedveltebbek azok számára, akiknek a körmei törékenyek és kicsik, akik elegáns és kifinomult ujjbegyet szeretnének elérni, ami rendszeres töltést igényel.

 2. Rendben van-e a körmökön préselés?

  Amint látja, a körömnyomás nem károsítja valódi körmét. Ez ellentétben áll más típusú műkörmökkel, például az akrillal, amelyek rengeteg károsodást okozhatnak, ha elég sokáig hagyják rajta, vagy nem távolítják el megfelelően.

 3. Az akril teljes készlet tartalmazza a lengyelt?

  Amikor egy teljes akrilkészletet szerez be, a körömtechnikus általában hegyeket helyez fel, vagy körömformákat használ a természetesebb megjelenés érdekében. “Ezután minden akrilt tetszés szerint formálnak, és políroznak” – magyarázza Zuniga.

 4. Mik azok a parti körmök?

  A parti körmök ideiglenes körömhosszabbítások. A hegyeket nem kell lefedni semmivel, de ha akarod, rétegezhetsz egy-két réteg vékony ragasztót a teljes körömre és hegyre, és a rétegek közé töltőport is adhatsz.

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon. Az oldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogad