17+ Hihetetlen Gél Lakkos Körmök

Az gél lakkos körmök modellek könnyen felvihetők, és nagyon szép lehetőségeket tartalmaznak azok számára, akik még nem ismerik a körömlakkot. Egyedi körömötletekkel állhat elő számos különböző dizájnnal és modellel. Egy kis megszokás és próbálkozás után nagyon jó eredményeket fogsz elérni.

A közönséges körömlakkhoz képest a gél hihetetlenül tartós, és az akrillal (vagy a műkörmökkel) ellentétben mégis folyékony formula, amelyet közvetlenül a természetes körömre kell felvinni.

Ha szeretné kipróbálni a zselés körmöket, de nem tudja, hol kezdje, ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja a géllakk felhordását.

Összegyűjtöttük az összes szükséges készletet, a manikűrös által javasolt lépéseket a legjobb felhordáshoz, valamint néhány egyedi módszert a zselés köröm testreszabásához. A következőket tanulhatja meg:

Szükséges anyagok gél lakkos körmök számára otthon

körömlakk gél stb. Szerintem vannak ilyen termékek az otthonodban. Ellenkező esetben online rendelhet. Először is van néhány követelmény a tökéletes zselés körömlakk elkészítéséhez, ezekről beszéljünk.

Adok hozzá egy címet, ahol megtalálhatja az ehhez a pályázathoz nagyon megfelelő anyagait. Az gél lakkos körmök építéséhez szükséges összes anyagot megrendelheti a linkben található címről.

UV/LED LÁMPA

Az UV/LED térhálósító lámpa a hibátlan zselés köröm egyik legfontosabb eszköze, de egyben a folyamat egyik egyedibb része is. Lássuk, miért van rá szükség.

A „keményedés” kifejezés a zselés köröm száradási folyamatára utal. A fényforrás által aktivált kémiai reakció a felvitel után gyorsan kiszárítja a körmét, és elkenődésmentes. Ez a gyorsan száradó funkció a gél manikűr vagy pedikűr egyik legnagyobb előnye.

Lehet otthon zselés körmöket készíteni UV fény nélkül?
Egyértelműen! Ha LED-es kötőfényezőt használ, használhat UV- vagy LED-lámpát. A LED választásának további előnye, hogy kíméli a bőrt.

KUTIKLA OLAJ

A gélesedés – és különösen a géllakk eltávolítása – kiszáríthatja a körmöket és a kutikulát, így a kutikulaolajba való befektetés segít megtartani a nedvességet a bőrben vagy a körömlemezben.

MANIKÜR TOLÓ

A kutikula nyomógombot arra használjuk, hogy a lehető legtöbb körömágyat szabaddá tegye, így a körmei hosszabb ideig tartanak, amíg láthatóan nőnek a körömlakk alatt.

KÖRÖMRESZELŐ

A zselés köröm eltávolításakor nagyon durva körömreszelő használatával szeretné elkerülni az alatta lévő természetes köröm károsodását.

A zselés köröm eltávolításához használhat közepes szemcsés reszelőt. Ha nedves gél lakkot visz fel, 180-as szemcseméretű körömreszelővel távolítsa el a megszilárdult fedőréteget, mielőtt eltávolítaná a nedvesen eltávolítható géllakkot.

KÖRÖMOLLÓ

A körömvágót a zselés manikűr előtt használják a köröm formálására. A géllakk felhordása után ne vágja le a körmét. A zselés manikűr utáni köröm levágása nagy valószínűséggel tönkreteszi őket, mivel felszakítja a hegy tömítését, amitől a géllakk leválik.

Fent van néhány szükséges alapanyag az gél lakkos körmök készítéséhez. Ezekkel az anyagokkal gyönyörűen felviheti a géllakk körmöket. Természetesen hozzáadhat különféle anyagokat, amelyekről tudja, és úgy gondolja, hogy működni fognak.

Gél Lakkos Körmök Építési szakaszok

A zselés körömlakk felvitele éppolyan rituálé, mint művészet. Lépésről lépésre elmondjuk, hogyan kell felvinni gél körömlakkot, hogy az otthoni manikűr vagy pedikűr teljesen hibátlan legyen. Íme egy teljes, lépésről lépésre útmutató a gél lakk felhordásához:

KÖRÖM VÁGÁSA ÉS RESZLÉSE

Az első lépés a gyönyörű gél manihoz a köröm formázása. Körömvágó olló segítségével vágja le őket a kívánt méretre és alakra, majd körömreszelő segítségével kerekítse le a széleket a sima felhordás érdekében.

NYOMJA LE A KUTIKLÁT, ÉS HASZNÁLJON KUTIKULAOLAJAT

A hidratálás kulcsfontosságú a köröm egészségéhez. Használjon kutikulaolajat naponta, de különösen gél lakkkal kombinálva.

Használjon kutikula nyomógombot, hogy hátranyomja a kutikulát, és jobban láthatóvá tegye a körmét. Használja az elhalt bőr eltávolítására a körömlemezről, és segít megvédeni még a kutikulát is.

Ezután vigyen fel kutikulaolajat, hogy táplálja a körmét körülvevő bőrt.

Egy dologra ügyelni kell, hogy ne alkalmazzuk túl későn az olajat a folyamat során. Ha még mindig olajos maradványok vannak a körmein a körömlakk felhordásakor, akkor az alaplakk nehezen tapad meg.

FRISSÍTSÜK FEL A KÖRÖMET

A köröm polírozása segít abban, hogy a felület sima legyen a felhordáshoz, és alapozott legyen, hogy géllel tapadjon.

A tiszta körmök nagyon fontosak gél lakkos körmök számára

Alaposan tisztítsa meg körmeit alkohollal vagy tisztítószerrel, hogy a lakk közvetlenül a természetes körmére tapadjon. Bármilyen szennyeződés, például a visszamaradt kutikulaolaj vagy porrészecskék a lakk idő előtti felemelkedését okozhatják.

ALKALMAZZ ALAPBEVŐT

Most az első lakkréteg. Használjon jó gél alapú bevonatot. Ez lehetővé teszi, hogy a lakk megfelelően tapadjon, és a lehető leghosszabb ideig tartson.

Vigyen fel vékony réteget az egész körömre, majd minden körömet UV lámpa vagy LED fény alatt szárítsa meg. Az alapbevonatot legalább 30 másodperctől egy percig kell kikeményíteni, mielőtt folytatná, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen megszáradt.

Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a nyitott éleket fedje le, vagy fedje le a szabad élt, ezt feldolgozásnak nevezik. A szabad szél lefedése a köröm szélének festését jelenti, így ez a védőréteg tartós, forgácsmentes felületet biztosít a körmének.

Ideális esetben ezt minden rétegen meg kell tenni a legerősebb tartás érdekében.

HASZNÁLJON FEL GÉL-LAKKOT

Felhordás előtt alaposan rázza fel a lakkot, hogy a formula megfelelően keveredjen. Ezután kezdje el a színét.

Vigyen fel minden réteget vékony rétegben egészen a köröm széléig, ügyelve arra, hogy ne terüljön el a bőrön. A gél lakkot szeretné a lehető legközelebb felvinni a kutikulához. Ha hibázik, egyszerűen törölje le a lakkot, mielőtt megszáradna, hogy megszáradjon és nehezen eltávolítható legyen.

A körömtechnikusok legalább két réteg festéket javasolnak, de minél többet teszel, annál átlátszatlanabb lesz a felhordás. Ne aggódjon, ha az első csíkosnak tűnik – a vékony rétegek jobban elvégzik a munkát, mint a vastagok, egyenetlenek.

Erősítse meg a lakkot úgy, hogy a körmeit a lámpa alá helyezi legalább 30 másodpercre az egyes rétegek között.

FELHASZNÁLJA A FEDŐBEVONAT

A köröm színének tetszés szerinti felhordása után vigyen fel fedőréteget, hogy lezárja a színt, és jellegzetes fényt adjon a körmeinek. Rendkívül fontos, hogy a teljes körmöt fedőréteggel fedjük le, és a széleket lezárjuk a tökéletes tömítés érdekében.

Keményítse meg körmeit utoljára legalább egy percig, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen megszáradt és tömített.

Néha a gél ragacsos maradékot hagy, amelyet megkeményedése után alkoholba mártott vattacsomóval törölhet le. Akkor készen állsz az indulásra!

A legtöbbet kedvelt Gél Lakkos Körmök Photos

Az építési szakaszok áthaladása után szerettem volna felsorolni azokat a nagyon szép körömmodelleket, amelyeket ezekkel a szakaszokkal készíthetsz. Ezeket a modelleket könnyedén elkészítheti otthon. Minél jobb minőségű termékeket vásárol, annál szebb képeket kap.

Ha még most ismerkedsz a körömvágással, akkor folyamatosan ilyen módon nézel videókat és olvasol cikkeket, hamarosan profiként is jó munkát végezhetsz.

gél lakkos körmök modellet 1

Ha több különböző körömdizájnt szeretnél látni, alább hozzáadtam azokat a blogbejegyzéseket, amelyeket néhány modellhez készítettem. Több száz különböző körömmintát fedezhet fel a blogban. Különböző, de figyelemre méltó modelleket osztottam meg minden környezethez.

Mit kérdeznek az emberek?

  1. Kaphatsz mintákat zselés körömlakkra?

    Miután elsajátította az alapvető géllakk felhordását, kipróbálhatja magát a körömművészetben is. A körömdizájnok kéz a kézben járnak a gél lakkkal, mert a hosszan tartó formula azt jelenti, hogy a műalkotása is tovább tart.

  2. Melyik a jobb a gél vagy az akril?

    A hosszú zselés körmök erősek és rugalmasak. Az akril körmök nagyon erősek és szilárdak lesznek, de nem lesznek rugalmasak. Ez megnehezítheti számos olyan feladat elvégzését, amelyekhez a kezedre van szükséged. Ha olyan körmöt keres, amely nem hámlik, akkor az akril jó választás.

  3. A gél vagy a lakk a jobb?

    A géllakk legalább 2-3 hétig tart, míg a normál lakkozás szerencsés egy hétig is kiforradás nélkül. Enyhe kopás esetén a zselés körmei legalább kétszer olyan sokáig tartanak, mint egy normál lakkozás, de a valóságban a szokásos manikűr futásteljesítménye négy-hatszorosa.

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon. Az oldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogad