25+ Gyönyörű körmök: őszi francia körmök

Az őszi francia körmök modellek az ősz beköszöntével kezdték vonzani a figyelmet. A nők gyakran előnyben részesítik a francia ötleteket a körömtervezésben. A francia körömmodellek azonban több száz vagy akár több ezer különböző kivitelben kaphatók. Megkerestem és hozzáadtam Nektek a legszebb őszi témájú körömmodelleket. Mindegyiknek van egy csodálatos szépsége.

Öszi francia körmök modelleket saját maga is készíthet otthon. A francia mintákhoz némi tapasztalat szükséges, de ha rövid időn belül megtanulja, csodálatos terveket készíthet. Hozzáadtam a kezdőknek szóló egyszerű modelleket. Rövid időn belül fejlesztheti magát, ha videókat néz a Youtube-on.

Száműzze a téli sivár és szürke napokat őszi francia manikűrünkkel. Ez az ihletett megjelenés az ősz legnépszerűbb színeiről szól: barna, lila és egy gyönyörű narancssárga árnyalat, amitől az ujjaid pillanatok alatt úgy néznek ki, mint a sütőtök fűszeres tejeskávé!

Öszi francia körmök modelleket imádni fogsz

Adjon teljesen új külsőt őszi ruhatárának ezekkel a francia körmökkel. Ezek a klasszikus őszi körmök fehér végekkel és fényes felülettel rendelkeznek, amelyek minden évszakban tökéletesek. Tökéletes módja annak, hogy megünnepeljük az évszakváltást.

A francia köröm klasszikus és elegáns megjelenés, amely soha nem megy ki a divatból. Az ősz ihlette, ezek a gyönyörű francia körmök minden alkalomra tökéletes akcentust adnak a kezednek. Szintén remek alternatívája a nyár élénk színeinek a sötétvörös és barna tónusú őszi körömlakkok. Sok nő választja ezeket a klasszikus körömstílusokat, mivel könnyen karbantarthatók, és két héttől egy hónapig tartanak.

Milyen aranyosak a francia körmök idén ősszel? Szeretjük ezt a megjelenést, amely nappal és éjszaka is tökéletes. Az ősz tökéletes sallangja, ez a klasszikus manikűr igazi fejforgató!

Autumn French Nails kollekciónkkal varázsoljon új őszi hangulatot manikűrjének. Érzékeny bőrre és lábkörmökre is alkalmas, megkönnyíti az átmenetet a nyárról az őszre!

Ha a fenti őszi francia körmök modellek nem érdekeltek, a következő témakörökben további dizájnokat találhat. Mindegyik külön körömötletet tartalmaz. Minden ízlésnek és nőnek vannak modelljei. Nem nehéz felfedezni álmai körömdizájnját. A blog böngészése után egy ideig megtalálhatja a kívánt dizájnt.

  1. Mik azok a francia körmök?

    Egy manikűr, amelyben egy általában fehér lakkcsík a köröm hegyén kontrasztban van az alatta lévő gyakran átlátszó vagy halvány lakkal [Michele] DiMauro… mindig is vigyázott a körmeire.

  2. Miért hívják francia körmöknek?

    A francia kapcsolat abból a tényből származik, hogy a semleges köröm, fehér hegyű kombót a Maxfactor forgalmazta az 1930-as években a francia divatcsomaghoz. Jeff Pink, az Orly körömlakk márka alapítója alkotta meg a „francia manikűr” kifejezést.

  3. Miért drágábbak a francia borravalók?

    Miért drágábbak a rózsaszín és fehér körmök? Miért drágábbak a rózsaszín-fehér körmök? Az ok: A rózsaszín-fehérek több ügyességet igényelnek, több munkát és további terméket igényelnek. Emelje ki az értékesítési pontot: „Többet fizetünk a rózsaszín-fehér körmökért, mert magasabb szintű szakértelmet és több időt igényelnek.

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon. Az oldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogad