Top15 Gyönyörű Louis Vuitton Körmök

Az top15 gyönyörű louis vuitton körmök modellek gyönyörűek, amelyeket mindig bármilyen környezetben használhatsz. Ezek a modellek nagyon népszerűek, és elmondhatjuk, hogy szinte nincs is azoknak a száma, akik nem szeretik őket. Ha kíváncsi a Louis Vuitton márka 15 legszebb körömmodelljére, ebben a cikkben nagyon szép körömötleteket kaphat, amelyek kielégítik a kíváncsiságukat.

Ezeket a körömmodelleket otthon is elkészítheti, vagy készen is megrendelheti és felhelyezheti. Ezenkívül néhány körömtervező központ készít ilyen alkalmazásokat. Mivel ez egy nagyon híres márka, minden bizonnyal vannak ennek a márkának a termékei a központi régiók körömközpontjaiban. Ez azonban némileg költséges lesz. Először ismerjük meg a márkánkat, utána nézzük meg az top15 gyönyörű louis vuitton körmök modellek fotóit.

A Louis Vuittonról

A Louis Vuittonról

A Louis Vuitton márkát 1854-ben hozta létre alapítója, akinek teljes neve Louis Vuitton Malletier.

A Louis Vuitton, amely akkoriban kezdte meg a ládák gyártását, amikor a nők nagyon érdeklődni kezdtek a divat iránt, és a nagy ládák a ruhák nagy mérete miatt népszerűek voltak, ma már a luxusfogyasztás egyik vezető képviselője a világon. készruházat, cipők, táskák, órák, ékszerek-ékszerek és kiegészítők gyártása.

A Louis Vuitton, amely 1885-ben nyitotta meg első üzletét a londoni Oxford Streeten, 1888-ban létrehozta a “Damier Canvas” mintát, hogy megoldást találjon az utánzatgyártás folytatásának problémájára, és ezen regisztrálta a “Louis Vuitton” márkát. minta.

Az 1913-ban Párizs híres sugárútján, a Champs-Élysées-n megnyílt üzlet a korszak legnagyobb utazási cikkeinek boltja volt.

Az 1987-ben az LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) luxusfogyasztói óriáscégnek értékesített márka 1997 óta a márka főtervezője, a világhírű divattervező, Marc Jacobs.

Az elsőként Párizs-Franciaországban létrejött márka bevétele 2022-től komoly szintet ért el.

A Louis Vuitton a világ legfényűzőbb márkája, komoly értékkel 2022-től.

Forrás: Wikipedia

Top15 gyönyörű louis vuitton körmök modellek

Nem tudom, hogy túl sokat kutakodtál-e ezeken a modelleken, de ezek a fotók elég lesz számodra. Mert felsoroltam az igazán előkelő modelleket, amelyek mindenkinek tetszeni fognak. Tekintse meg alább azokat az top15 gyönyörű louis vuitton körmök modelleket, amelyeket mindenki kedvel a világon, és adja hozzá kedvenceihez azokat, amelyek tetszenek.

Ha több különböző körömdizájnt szeretnél megnézni, akkor lentebb megtekintheted a többi megosztott bejegyzésemet.

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon. Az oldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogad